HU | EN | DE Email küldés | Induló
   
 
A TISZTESSÉG ÉS A KIVÁLÓSÁG NÁLUNK ALAPKÖVETELMÉNY


34. ÉVE A LAKOSSÁG SZOLGÁLATÁBAN

A LAKÁSFELÚJÍTÁS több, mint 34 éve munkánk gerincét képezi, melyhez nagy gyakorlattal rendelkező kimagasló szakmai tudású saját szakembergárda áll rendelkezésre az összes felsorolt szakmában.

Lakásfelújítás esetén mit kell Önnek tennie?
Felhívja a 06 30 9421 308-as telefonszámon Répánszky Miklóst (1985 óta vezetője és tulajdonosa a Mesterember Kft-nek) és időpontot egyeztet a helyszíni szemléhez. A lakásfelújítás az Ő irányításával és felügyeletével történik. A munka gyors és szakszerű elvégzésének alapja, az egyes munkafázisok összehangolása, ütemezése.
(Felhívhatja a 376-8555-ös számon a Mesterember Kft. irodáját is.)

A lakásfelújítás a helyszíni szemlével kezdődik. Ennek alkalmával a feladat tisztázása után Ön kap egy körülbelüli árat, válaszokat a kérdéseire és szaktanácsot.
Mindezt díjmentesen.

Ha a lakásfelújítás körülbelüli ára összhangban áll az Ön anyagi lehetőségeivel a következő lépés az, hogy biztosítjuk a referenciáink megtekintését számítógépen és a valóságban is.
A MESTEREMBER KFT. központjában szinte mindenre találhat tapintható referenciát, ezen túlmenően itt lehet végignézni számítógépen az elmúlt időszakban elvégzett lakásfelújítások képeit, a korábbi munkákat az első kalapácsütéstől a teljes befejezésig. Ezek közül ha Ön bármelyiket szeretné a valóságban is megtekinteni, erre lehetőséget biztosítunk. Minket utólag is szívesen látnak bárhol, ahol felújítottunk, mert egy lakásfelújítás után sok év távlatában is csak látogatóba megyünk és nem javítani.

Miután Ön meggyőződött arról, hogy a munka és a kiszolgálás minősége kielégíti a legigényesebb elvárásokat, és az ÁR - MINŐSÉG arányt tekintve Ön jól jár, a következő lépés az, hogy a lakásfelújítás munkálatait végző szakembereink pontos felmérést végeznek, melynek alapján kialakítjuk a munkák pontos kalkulált árát.
Ennek során Ön megismerheti munkatársainkat, akik majd a lakásfelújítás munkálatainak egyes fázisait végzik.

Ha az ár megfelel, szerződést kötünk és a szerződésnek megfelelően elkészül a lakásfelújítás.

Mi 34. éve ugyanazt csináljuk, ugyanott, de egyre magasabb színvonalon, arra törekedve, hogy Megrendelőinket maximálisan kiszolgáljuk megelégedésükre.
DSC05621_160.jpg DSC05494_160.jpg DSC03313_160.jpg
Családiház és lakásfelújítás Budafokon
Lakásfelújítás a XI. kerületben
Családiház és lakásfelújítás a XII. kerületben
Lakásfelújítás munkafelvétel a (1) 376 8555 vagy a 06 (30) 942 1308 telefonszámon.
( minden nap - hétvégén is - reggel 7 órától este 20 óráig )
Lakásfelújítás során érintett szakmák:
Vízszerelés. Gázszerelés. Duguláselhárítás.
Központifűtés szerelés.
Villanyszerelés.
Csempézés. Hidegburkolás.
Parkettázás. Melegburkolás.
Asztalos munka.
Festés,mázolás,tapétázás.
Lakatos munka.
Copyright © Mesterember Kft. 2006-2019
A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.